Paard Americo was vast een beetje vermoeid en daarom werd de Sint door een slimme Piet opgehaald in een toepasselijk rood gekleurde sportieve open BMW. Voor de PWAschool werd de Sint, ontvangen met muziek door "De Knotwilgen" en hartelijk welkom geheten door burgemeester Christiaan van der Kamp.
67 foto's - 21 november 2016 toegevoegd.


Na de aankomst van Sint Nicolaas en zijn gevolg van Zwarte Pieten, en na de tour door het dorp en het feestelijke onthaal
in de Prins Willem-Alexanderschool, was er een gelegenheid om samen met de Sint en zijn Pieten op de foto te gaan.
40 foto's - 21 november 2016 toegevoegd.

In Driebruggen hingen op veel plaatsen de Sinterklaasvlaggen uit. Vanwege een niet op tijd te herstellen defect aan de brug over de Wiericke in Nieuwerbrug kon de Sint helaas niet met het schip "Spanje" naar Driebruggen komen. Enkele vindingrijke originele Zwarte Pieten kwamen wel met een klein bootje, met de naam "Joekel", onder de defecte brug door, maar dat bootje was veel te klein om ook Sinterklaas te kunnen vervoeren.
98 foto's - 21 november 2016 toegevoegd.

De kinderen hebben van de Zwarte Pieten ansichtkaarten ontvangen met de mededeling dat ze met z'n allen op vakantie zijn en daarom helaas niet naar de PWAschool kunnen komen.
De Pieten zijn direct na de intocht van Sinterklaas in Waarder op vakantie gegaan.
Maar Sinterklaas liet in een laatste kaart weten het hier niet mee eens te zijn en toch nog zal proberen langs te komen.
136 foto's - 7 december 2016 toegevoegd. Terug > vorig menu

( Geef per e-mail het nummer van de foto, rechtsonder in de hoek, door om een grotere versie van de foto per e-mail te ontvangen )