Ook in 2018 organiseerde het SDWA-team weer een bijzonder dagje uit voor de senioren. Na een tijdig vertrek van de twee tourincars uit de kernen van Driebruggen en Waarder was de aankomst mooi op tijd bij de Beekse Bergen. In het Safarirestaurant werd iedereen hartelijk ontvangen en stond er koffie of thee met een stuk gebak klaar. Hierna begon de rondvaart door het park op de volledig gereserveerde Safariboot, de Stanley. Het was als varen op de wateren in Afrika. Op de boot werd door een meevarende parkranger telkens gewezen op de verschillende diersoorten. Aan het eind van de vaart werd van boord gegaan en konden op eigen gelegenheid diverse wandelroutes door het park worden genomen.
Tussen 13.00 en 14.00 uur kon iedereen genieten van een prima lunch in een gereserveerd deel van het restaurant. Na de lunch werd weer ingestapt in de beide bussen en werd, onder begeleiding en met uitleg door meerijdende rangers, een uitgebreide rondrit door het grote park gemaakt. Er waren veel dieren te zien, zoals o.m. buffels, zebra's, Afrikaanse wilde honden, kamelen, jachtluipaarden, neushoorns, giraffen en leeuwen.
Deze uitvoerige autosafari van ruim 1,5 uur eindigde het bezoek aan Safaripark Beekse Bergen was het begin van de terugtocht naar Waarder en Driebruggen waar omstreeks 18.00 uur werd aangekomen.
(133 foto's)

Terug naar Menu