Fotoserie's van diverse, door de WorldServantsgroep Waarder-Driebruggen, georganiseerde activiteiten


Vanaf het inlooptijdstip om 17.30 uur liep ook nu weer, de kompleet anders en her-ingerichte, Gereformeerde Kerk snel vol voor het al weer 15e WorldServants eetcafé.
Na enkele introductie woorden kon rond 18.00 uur door de ongeveer 175 bezoekers worden begonnen aan de ook nu weer bijzonder gevarieerde maaltijd.
19 februari 2017 toegevoegd

In "De Schouw" hebben Isa de Koning, Britney Pater en Myrthe Griffioen t.b.v. een extra fondsenwerving voor hun komende World Servants activiteit in dit jaar, een speciale "Oerhollandse stamppotavond" georganiseerd. Op de aankondiging zijn vrijdagavond ruim zestig deelnemers afgekomen die, zoals aangekondigd, konden genieten uit een keuze meerdere stamppotten, zoals peen en uien, boerekool, enz. Uiteraard was daar rookworst, spekreepjes en voor de liefhebbers een kuiltje met jus bij.
22 januari 2017 toegevoegd

Het traditioneel jaarlijkse WorldServants eetcafé in de PKN Gereformeerde Kerk van Waarder heeft met deze "2016 editie" zichzelf weer weten te overtreffen en daarmee ook meteen hun bezoekersrecord ruimschoots gepasseerd. Veel daarvan zijn trouwe en terugkerende gasten/bezoekers, maar met bijna 220 personen is het record van voorgaande jaren overtuigend gebroken.
14 februari 2016 toegevoegd

"Goede wijn behoeft geen krans" en dat is zeker het geval voor het jaarlijkse WorldServants eetcafé in de PKN Gereformeerde Kerk van Waarder. Met bijna 200 meest trouwe en terugkerende gasten/bezoekers kan toch zeker van een goede traditie worden gesproken.
12 februari 2015 toegevoegd

Zaterdagavond 1 februari 2014 was de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder, voor de 12e maal, tijdelijk weer even omgetoverd naar een meer als gezellige eetgelegenheid. De WorldServantsgroep Waarder-Driebruggen verzorgden hun inmiddels traditionele jaarlijkse eetcafé.
februari 2014 toegevoegd


Ten bate van de fondsenwerving voor hun goede doelen hielden de WorldServants maandag-, dinsdag- en woensdagavond, 10, 11 en 12 december een workshop in het maken van een Kerststal m.b.v. vilten. Vanuit ongesponnen wol, in een veelheid aan kleuren, werden de figuren voor in de Kerststal samengesteld.
december 2013 toegevoegd

Zaterdagavond 4 februari 2012 - Het zo inmiddels wel traditionele jaarlijkse eetcafé in de PKN Geref. Kerk in Waarder, georganiseerd door de World Servants Group Waarder-Driebruggen. De nuttige opbrengst komt ten goede aan hun vele projecten in diverse landen.
februari 2012 toegevoegd

Tijdens het WorldServants eetcafé kon worden opgegeven voor een leuke workshop voor het maken van bloemenmandjes.
Het werd een gezellige happening in de garage van de fam. Kon aan de Groendijck. De benodigde materialen en plantgoed lagen en stonden al klaar en onder het genot van een drankje, en met een beetje deskundige hulp, ontstonden al snel kleurige creaties.
februari 2012 toegevoegd


 Terug > vorig menu